Марченко з Медведчуком з’їздили до монастиря на Різдво. ФОТО

9 січня 2014, 11:27

Подружжя Віктор Медведчук і Оксана Марченко щороку на Різдво їздять до монастиря помолитися. Ось і цей рік не став винятком.

На своєму сайті Марченко поділилася враженнями від поїздки та виклала кілька світлин.

"За сформованою сімейною традицією, вже не перший рік на Різдво ми молимося у Зимненському Свято-Успенському монастирі. І щоразу я не припиняю дивуватися, що ще недавні руїни завдяки Божественному провидінню і праці матінки Стефанії і сестер перетворилися тут на справжню перлину…" - написала Марченко.

"Різдво і ніч напередодні цього світлого свята – найбільш особливий час у році. І щоразу ми всією сім'єю чекаємо з хвилюванням, коли у Святвечір вирушимо до цього монастиря в Зимно", - додала телеведуча.


Марченко приїхала молитися до монастиря у сукні з останньої колекції "Louis Vuitton"?

На дорогу подружжя витратило 5 годин, але, за словами Оксани, втома зникла, коли вони увійшли до монастиря.

"Саме в такі миті так гостро відчуваєш, як важливо збиратися всією сім'єю, як важливо любити, слухати, чути і розуміти один одного. Адже Різдво Христове - найбільше сімейне з усіх свят, світле свято Святого Сімейства", - зауважила Марченко.

"Яким особливим здається все в цю ніч! Як у Храмі пахне ладаном, як урочисто горять свічки! І навіть святими здаються вбрані ялинки, а біла єпитрахиль священика нагадує ангельські облачення", - зазначила дружина Медведчука.

Оксана також написала, що цієї ночі молиться за родину, друзів і близьких.

"…Я молюся про нашу країну і її людей і навіть про тих, хто нас не любить, хто змушує засмучуватися, але в моєму серці немає зла до цих людей, бо не відають, що творять. І як би мені хотілося, щоб всі були щасливі, щоб у всіх на душі було спокійно і радісно", - закінчила оповідь Марченко.

Нагадаємо, раніше телеведуча розповідала про свою "християнську любов" з Медвечуком.

Фото з сайту Марченко

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів