Кобзона хочуть позбавити звання "почесний громадянин Дніпропетровська"

14 березня 2014, 10:50

Російський співак Йосип Кобзон, який підтримує політику Путіна щодо Криму та послав гурт "Океан Ельзи" "годуватися у себе", може залишитися без звання "Почесний громадянин Дніпропетровська".

З такою ініціативою виступив один з місцевих журналістів та редакторів Андрій Богатирьов на своїй сторінці у Facebook.


"На повному серйозі пропоную депутатам Дніпропетровської міськради рішенням сесії позбавити Кобзона Йосипа Давидовича звання "Почесний громадянин Дніпропетровська". За його неповагу і презирство до української держави і народу України", - пояснив свою позицію журналіст.

Кобзон може залишится без почесного звання, через неповагу до України та українського народу

"Я готовий ініціювати цей процес. Друзі, приєднуйтеся. І по можливості додавайте знайомих депутатів міського рівня", - додав він.

За словами активіста, важливо дотриматися механізму позбавлення Кобзона звання.

"Початок алгоритму - петиція до спеціальної комісії з присвоєння таких звань. Якщо не помиляюся, її завжди очолює діючий секретар міськради", - зауважив журналіст.

До слова, окрім Днепропетровська, Кобзон також є почесним громадянином ще двох українських міст - Донецька та Полтави.

Нагадаємо, Йосип Кобзон один з російських артистів, який відверто підтримує дії російського президента Володимира Путіна.

Співак підписав колективного листа діячів культури. Окрім цього Кобзон заявив гурту "Океан Ельзи", щоб "годувалися у себе" в Україні.

Фото "НТВ"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів