Дружина Рєзніка назвала Україну "пі**растичною країною"

2 липня 2014, 14:15

Дружина народного артиста України Іллі Рєзніка Ірина Романова називає Україну "пі**растичною країною", в якій "правлять пі**расти".

Такі "культурні" коментарі жіночка залишила під постом у Twitter громадського активіста Віталія Уманця. Він виклав відео того, як українська армія бомбила терористів під Слов’янськом, а кохана Рєзніка не втрималась від "бруду" і прославляння Путіна.

"Мерзота фашистська! Немає вам прощення!... Фашисти як раз у вас! У Вашій п-дерастичній країні. Вами правлять п-дерасти і ви це заслужили... Ваші повії народжуватимуть тільки фашистів! У вас змінена свідомість. Немає жалю. Ви вбиваєте дітей" – написала дружина поета-пісняра.

Пізніше жінка заявила, що у них у Росії "немає жодного фашиста при владі."


За часів Януковчиа Рєзнік отримав звання "народного артиста України", а тепер його дружина поливає брудом українців

"І нам пощастило з Президентом Великої країни! Мерзоти фашистські! Ви нам заздрите, що наш Президент найвпливовіший", - додала дружина Рєзніка.

На закид, що після таких слів її чоловіку варто було б відмовитися від звання "народного артиста України", Ірина Романова відрізала:

"Із задоволенням! Тим більше, знака народного артиста та посвідчення йому ніхто не вручав. Тільки копія наказу В.Ф.Януковича, який нам принесли на ювілей. Ваш посол України сам приїхав і копію наказу подарував рік тому. Так що, немає у нас його".

Як відомо, Ілля Рєзнік отримав звання "народного артиста України" у квітні 2013-го року "за вагомий особистий внесок у зміцненні культурно-мистецьких зв'язків між Україною і Російською Федерацією, багаторічну плідну творчу діяльність та високу професійну майстерність".

Фото з соцмережі, скріншоти з Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів