Організатори конкурсу "Місіс-Америка" визнали Крим Росією. ВІДЕО

4 вересня 2014, 13:58

Організатори американського конкурсу краси "Місіс-Америка" зробили приголомшливу заяву. Вони анонсували, що у 2015-му році коронація "Місіс-Америка" об'єднається з коронацієї "Місіс-Росія", а відбудеться все це на РОСІЙСЬКОМУ курорті, у місті Севастополь.

Про це повідомляється на сторінці "Mrs. America" у Facebook.

"Місіс-Америка" йде в Росію. Коронація місіс Америки і місіс Росії буде у Севастополі, Росія. У вересні 2015-го, через 25 років ми знову разом", - написано у соцмережі.

Крім того, на YouTube можна подивитися відео на підтвердження своїх слів.


ДИВІТЬСЯ ВІДЕО (англійською):

Окрім всього, організатори заявили, що ще 25 років тому СРСР запрошував Америку провести конкурс у Москві, щоби збудувати міст між народами. І от у 2015-му році конкурс знову відбудеться у Росії, тобто у Криму – заявили організатори.

"У 1990-му році на запрошення радянського уряду я вперше відвідав Москву. Наша спільна ідея була привезти в СРСР переможниць конкурсів краси з кожного американського штату для змагання з такою ж кількістю російських заміжніх жінок і таким чином провести конкурс "Місіс Америка - Місіс Радянський Союз", - цитує газета "Взгляд" президента конкурсу Девіда Мармела.

"І ми це зробили - конкурс відбувся і мав величезний успіх. Хоча тоді, як, втім, і сьогодні, мало хто вірив, що подібне можливо. У 2015 році виповнюється 25-та річниця цієї знаменної події. Ми знову привеземо до Росії найкрасивіших американських жінок для обміну подарунками, в надії на мир і спокій і для зав'язування нових і довготривалих знайомств", - заявив Мармел.

"За останній час численні репортажі провідних світових мас-медіа перетворили Крим, мабуть, в одне з найбільш впізнаваних місць у світі. Ми впевнені, що проведення американського конкурсу в Криму викличе великий інтерес", - сказав голова оргкомітету конкурсу "Місіс Росія".

Відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів