Поклонська "няш-мяш" знайшла застосування роялю. ВІДЕО

23 жовтня 2014, 12:47

Прокурорша Криму Наталя Поклонська "няш-мяш" показала ще один свій талант - зіграла на роялі. Та не на простому, а на тому, що знаходиться у Лівадійському палаці.

Жіночка приїхала до палацу, аби передати в дар музею колекцію фотографій родини останнього російського імператора Миколи II, пише "ТАСС".

Поклонська подарувала Лівадійському палацу понад 80 фотографій сім'ї імператора.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:


За словами прокурорші, колекцію знімків в електронному вигляді їй передав священик Свято-Успенського монастиря в Криму. А Наталя вже вирішила передати їх музею.

"Ми повинні робити певні висновки з того, що ми пережили, знати історичні уроки. Микола II приніс в жертву Росії себе, свою сім'ю і все, що у нього було. Нам потрібно згадувати і постійно показувати цей подвиг, щоб молоді люди любили, цінували і захищали свою батьківщину", - заявила пафосно Поклонська, додавши, що усі знімки освячені.

А на останок прокурорша "няш-мяш" показала, що вміє грати на музичному інструменті. Жіночці дозволили сісти за старовинний білий рояль, за яким любили музикувати Олександра Федорівна і дочки Миколи II, і зіграла кілька класичних композицій.

Пізніше у мережі почали з'являтися жартівливі коуби, на яких Поклонська грає мелодію пісеньки "Путін-хуйло".

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Нагадаємо, нещодавно Наталя Поклонська змінила імідж й, кажуть, скоро матиме власне броньоване авто.

Відео YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів