Юрій Лоза підтримав бойовиків на Донбасі. ВІДЕО

10 січня 2015, 09:58

Російський співак Юрій Лоза підтримав бойовиків на Донбасі.

Артист вирішив озвучити свою позицію не лише щодо подій в Україні, а й щодо нещодавнього терористичного акту у Франції.

Лоза впевнено заявив, що "АТО - це "каральна" спецоперація проти мирних жителів окупованого регіону". Мовляв, ніяких терористів на Донбасі не було. Про він заявив одному з телеканалів, якій підтримує бойовиків.

Співак вважає, що весь світ, разом з Україною, підтримує подвійні стандарти. Заради прикладу Юрій Лоза вирішив згадати трагічні події у Франції, коли терористи вбили карикатуристів одного з місцевих видань.


"Франція підтримувала каральну операцію на Донбасі. Тих людей, яких вбили на Донбасі, їх, зокрема, вбила й на французьку допомогу. Це вже контртерористична операція, як вони її називають. Хоча ця назва зовсім невірна. Ніяких терористів на Донбасі й близько не було", - почав свою заяву артист.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Лоза обурений, що французи "спокійно дають гроші на вбивства простих мешканців на Донбасі":

"...І в той же час виходять на вулиці через те, що грохнули їхніх оцих поганих карикатуристів. Тим паче карикатуристів цих я б не назвав людьми порядними. Це ось типу наших ліберальних, ось псевдоліберальних крякальщиків, які сидять і о**рають все підряд".

Російський співак запевнив, що засуджує вбивства у Франції. Однак Лоза впевнений, що просто не треба проковувати на такі дії.

"Не буває безграничної свободи слова. Взагалі не буває нічого без рамок. Завжди мають бути абсолютно чіткі межі, через які можна переступати, чи не можна переступати", - пояснив він.

Також Лоза заявив, що прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк їздив до Німеччини "за печивом", а у самих німців "не все в порядку з головою".

Нагадаємо, свого часу палкими "правдолюбами" і прихильниками "Новоросії" вже публічно стали актори Іван Охлобистін, Михайло Пореченков, співаки Йосип Кобзон, Анна Нетребко, Валерія, Олег Газманов і Чичеріна.

Відео YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів