Соліст "5nizza" зізнався, що отримав повістку

7 липня 2015, 17:13

Учасник гурту "5nizza" Сергій Бабкін чесно зізнався, що отримав повістку, але поки що не дійшов до військкомату.

Точніше, він там був, однак поїхав на гастролі. Про цей випадок музикант розповів під час свого інтерв’ю "Cultprostir.ua".

"Коли я продав свою квартиру, яка була в кредиті, мені довелося поміняти місце прописки. З цієї причини я пішов до військкомату. У нас в Харкові в одній будівлі знаходяться військкомати трьох районів. Я благополучно виписався з району, в якому проживав сім років", - почав розповідь Сергій.

Бабкін, по суті, зізнався, що його розшукує військкомат

Далі його направили до військкомату, в якому йому потрібно було стати на облік.


"Співробітниці військкомату записали дані - мої, батьків, дружини, дітей. Після цього вони запитали, чи знаю я, що йде мобілізація. Я відповів, що, звичайно, знаю. Вони вручили мені повістку, за якою я мав з'явитися через тиждень або зі свідоцтвами про народження моїх трьох дітей і написати заяву на відстрочку, або з переліком речей, необхідних для відправки", - розповів Бабкін.

"Я сказав, що через тиждень прийти не зможу, так як їду на гастролі. Сказав, що можу прийти через два тижні. Жінки заголосили: "Як це так? Це нікуди не годиться! А куди ви їдете? А навіщо?". Я сказав, що у мене заплановані виступи з театром і музичною групою. Що я нікуди не втікаю з країни і прийду, як тільки повернуся", - продовжив він.

Бабкін зазначив, що таки прийшов до військкомату.

"Мене зарахували в роту охорони при військкоматі. Місяць не чіпали, а зараз стали шукати, дзвонити дружині, батькам. Їм потрібно, щоб я поїхав на навчання, а повернуть мене звідти чи ні - не сказали", - на цьому музикант закінчив свою розповідь.

Фото з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів