Алфьорову не схотіли бачити в Україні: Це якесь середньовіччя!

28 серпня 2015, 11:04

Російська актриса театру та кіно Ірина Алфьорова, відома роллю Констанції у фільмі "Д'Артаньян і три мушкетери" та любов'ю до "тирана і диктатора" Путіна, скаржиться, що її не схотіли бачити в Україні.

Жіночка планувала прихати у вересні до Києва та Одеса з виставою. Та постановки скасували, пише "Комсомольська правда в Україні".

Алфьорова, яка раніше зізнавалася в коханні до російського президента Володимира Путіна та намагалася виправдати його дії, божиться, що не розуміє, чому українці налаштовані проти неї.

"Це якесь середньовіччя! У Києві та в Одесі ми повинні були грати антрепризний спектакль "Чого ж хочуть чоловіки?". Шикарна постановка про любов і життя, весело і лірично одночасно. Мій партнер по виставі - дивовижний Івар Калниньш. Завжди глядачі дуже добре приймали", - почала обурювати актриса.


Алфьорова не розуміє, чого її не схотіли бачити в Україні

"І раптом напередодні наших гастролей в Україні мені дзвонить продюсер вистави і каже, що поїздку доведеться скасувати: мене, швидше за все, не пропустять в київському аеропорту! Щоб уникнути гучного скандалу, краще взагалі не їхати... Але ж я ніколи не говорила поганого ані про Україну, ані про нинішню київську владу!" - додала вона.

Нагадаємо, рік тому Ірина Алфьорова раділа анексії Криму й запевняла, що піде куди завгодно за Путіним.

Фото "Собеседник"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів