Екс-лідер "Агаты Кристи" вважає Вакарчука "особливо небезпечним"

27 січня 2016, 17:12

Колишній лідер російського рок-гурту "Агата Кристи" Вадим Самойлов продовжує підтримувати політику Володимира Путіна та критикувати українську владу.

Та цього разу артист пішов далі й негативно висловився на адресу лідера гурту "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука.

"Такі люди, як пан Вакарчук є небезпечними ідеологами того самого укронаціоналізма, руки якого були розв'язані", - заявив Саймолов у коментарі "Журналистской правде".

"Вакарчук зробив багато речей і доклав чимало зусиль для того, щоб здійснити українізацію в такій дикій формі, яка сталася після подій на Майдані. Я вважаю Вакарчука таким же небезпечним, як і карателів, які прийшли на Донбас", - додав він.


Самойлов, який нещодавно побував у Сирії, де заспівав російським військовим, вважає, що в Росії свого Майдану ніколи не буде.

Саймолов узявся знову критикувати українців

"Я переконаний, що цього не вийде. По-моєму для всіх уже очевидно, чим закінчуються майдани: розграбуванням, зубожінням і грабежами власного народу. Я думаю, що саме суспільство налаштоване таким чином, що будь-які спроби організації таких майданів будуть присічені. І навіть не силовиками, а самими людьми", - запевнив він.

"У нас навіть лідери багатьох протестних рухів зараз цю тему стараються не зачіпати. У цьому сенсі антиросійська істерика України зіграла дуже велику роль і стала прикладом того, до якого негативного результату можна прийти.Тому в Росії, Білорусі майдани зараз навряд чи можливі. Вже немає людей, які так романтично до цього ставляться. Київський майдан привів до встановлення фашистського режиму", - додав артисти.

Нагадаємо, раніше Вадим Самойлов заявляв, що йому плювати на санкції України і вважав, що "на Донбасі зароджується нова форма держави".

Фото "Вконтакте"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів