"ONUKA" присвятила міні-альбом Чорнобильській трагедії

8 лютого 2016, 15:09

Проект "ONUKA" на чолі з Натою Жижченко порадував своїх прихильників одразу двома новинами.

8 лютого в світ виходить їхній новий міні-альбом під назвою "VIDLIK". До нього увійшли чотири треки - два українською та два англійською мовою.

Головним джерелом натхнення для матеріалу послужила Чорнобильська катастрофа та її вплив на життя України та навколишніх країн, постраждалих від аварії.

"Тема Чорнобиля цікавила мене з глибокого дитинства. Скільки себе пам'ятаю, це слово постійно лунало у нас вдома. Одна з причин такої пильної уваги пов'язана з тим, що мій тато був одним з ліквідаторів наслідків аварії на АЕС. Навіть моя дипломна робота в Інституті була присвячена впливу Чорнобильської катастрофи на культуру Полісся", - розповіла Ната.


"ONUKA" записала міні-альбом на тему Чорнобиля

"Я регулярно їжджу в Зону відчуження, і це місце, чесно кажучи, є для мене одним з кращих на Землі. Я завжди відчуваю там особливий прилив натхнення, до мене приходять нові ідеї, а емоції та враження, отримані під час чергової вилазки, ще довго підживлюють і дають поживу для роздумів", - додала співачка.

Автором музики у всіх композиціях виступили засновники проекту Ната Жижченко і Євген Філатов. Тексти також написала сама Ната, а в ліриці композиції "Світанок" використаний фрагмент вірша київського стріт-арт художника Єжи Конопьє.

Окрім цього, міні-альбом стане першим релізом нового лейблу, який "ONUKA" заснувала в січні 2016 року. Лейбл також отримав назву "VIDLIK" і буде випускати всі наступні платівки артиста.

Новий платівка проекту буде представлена київській публіці 9-го квітня в одному зі столичних клубів.

Фото прес-служби "ONUKA"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів