Репер Снуп Догг назвав Шварценеггера расистом і сволотою. ВІДЕО

13 квітня 2016, 17:35

Американський репер Снуп Догг публічно образив актора та колишнього губернатора Каліфорнії Арнольда Шварценнегера.

Музикант записав відео, в якому називає "Термінатора" "расистським шматком лайна", "панком", "с*укою" та "сволотою". Таким чином Снуп відреагував на звільнення вбивці Естебана Нуньєза, чий тюремний термін скоротили на 10 років указом Шварценеггера.

Про це повідомляє "TMZ".

"Ти звільнив цього виродка, але вбив Туки Вільямса, сволота. Ти звільнив свого знайомого, терпіти тебе не можу!" - заявив Догг у відеозверненні.


Fuck you Arnold what a friend. U are 😡😡🐍🐍🕷

Видео опубликовано snoopdogg (@snoopdogg) Апр 11 2016 в 10:24 PDT

Як відомо, Естебан Нуньєз - син Фабіана Нуньєза, близького друга Шварценеггера і спікера Асамблеї штату Каліфорнія в 2000-х роках. Був засуджений за вбивство на 16 років, але останнім указом, підписаним Шварценеггером на посаді губернатора, термін позбавлення волі для нього був скорочений.

А от Стенлі Туки Вільямс, про якого згадав Снуп Догг - один із засновників лос-анджелеської афроамериканської банди. Він був заарештований в 1981 році за звинуваченням у вбивстві чотирьох осіб і засуджений до смертної кари.

В очікуванні виконання вироку Вільямс почав писати книги для дітей і став позиціонувати себе як гуманіст. Шварценеггер проігнорував прохання про помилування Вільямса, і засуджений був страчений в 2005-му році.

Відео з блогу Снупа Догга

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів