У Зеленського розповіли про абсурдні перевірки в Росії

25 травня 2016, 10:14

Прес-служба "Кварталу 95" прокоментувала чергові абсурдні ініціативи російських державних структур і низки депутатів Держдуми Росії щодо українського актора і продюсера Володимира Зеленського.

Йдеться про запит представників ЛДПР до Слідчого комітету Росії від 2-го березня цього року і "комплекси слідчих дій і оперативно-розшукових заходів", що проводяться Слідчим комітетом, пов'язаних з громадянською позицією шоумена.

"Уже вкотре в російських ЗМІ мусується ця безглузда тема. Абсурдність даних "запитів" і "слідчих заходів" обумовлена ​​ще й тим, що з моменту подій, зазначених в даній новині, зокрема факту фінансової допомоги українській армії і виступів на території АТО, пройшло вже понад півтора року", - йдеться в заяві прес-служби "Кварталу 95".

У Росії знову узялися за Зеленського

"Даний факт наштовхує на думки про те, що приводи для антиукраїнської пропаганди вичерпалися, і повторно піднімаються "заїжджені" теми, з фігуруванням гучних відомих імен, щоб вкотре привернути інтерес до антиукраїнської темі", - додали у Зеленського.


У шоумена закликали українські ЗМІ "не піддаватися цій хвилі інформаційної істерії, і не підливати масло у вогонь в чергову пропагандистську атаку на адресу України та її громадян".

Нагадаємо, на початку цього року в Росії вимагали заборонити показ фільму за участю Володимира Зеленського.

Фото з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів