Химерній зачісці Трампа присвятили журналістське розслідування

25 травня 2016, 12:40

Зачіску епатажного кандидата в президенти США Дональда Трампа безліч разів увічнювали у різних приколах, фотожабах та пародіях. Зокрема її порівнюють із "залакованим лабіринтом із цукрової вати".

То що ж це, в дідька, в Трампа на голові – в цьому важливому питанні врешті вирішили розібратися журналісти видання "Gawker", провівши спеціальне дослідження.

Журналісти спробували розкрити таємницю зачіски Дональда Трампа

За свідченням одного з джерел, "хайр" Трампа коштує десятки тисяч доларів, а волосся насправді не його, а донорське. Дорогу процедуру з відновлення волосся політикові буцімто було проведено у нью-йоркському відділенні клініки "Ivary", котре свого часу розташовувалося в "Trump Tower".

Видання підкреслює, що представники клініки та представники Дональда Трампа не дали коментарів відносно цих здогадок.


Проте журналісти вирішили нагадати, що сам політик свого часу розказував про своє волосся, а ще цікаві моменти з "життя" його зачіски.

Так у 2011-му році Трамп розповів "Rolling Stone", що миє голову шампунем "Head&Shoulders" та ніколи не сушить волосся феном.

"Я даю йому висохнути самому. Це займає близько години. Я поки читаю газети та всяке різне", - поділився він.

"… Потім я розчісую моє волосся. Так, я використовую гребінець… Чи зачісую я наперед? Ні, наперед не зачісую. У мене непогана лінія росту волосся… Я знаю про чоловіків, які зачісують волосся на лисини. Але це не такий зачіс. У мене трохи наперед і назад. Я багато років так зачісую. Однаково весь час", - докладно розповів про свою фірмову зачіску Трамп.

Але відомо, що волосся політика неодноразово поводилося на публіці дивно, немовби живучи власним життям. Воно лягало так, як справжнє волосся зазвичай не лягає, з’їжджало набік - як тоді, коли на Трампа напав орел - коливалося та ставало дибки.

За інформацією, котру містив сайт клініки, нехірургічний спосіб відновлення волосся полягає в тім, що до "рідного" за допомогою крихітних циліндриків приєднуються донорські волосинки такої довжини, як забажає клієнт. Йому ж гарантується повна конфіденційність.

Що ж до цін, то у 2007-му році основна процедура коштувала 60 тисяч доларів, а подальша підтримка та корекція – від 300 до 3000 доларів на місяць.

Як зазначає видання, компанія "Ivari" уже не працює в Америці, втративши ліцензію в 2015-му році через податкові порушення. Її засновник, Едвард Айвері, він же Махаммад Алі Айвері медичної освіти не має.

Нагадаємо, щоби довести, що на голові в нього не перука, Дональд Трамп періодично дає людям мацати своє волосся.

Фото з Instagram Дональда Трампа та з сайту "Gawker", відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів