Меланія Трамп: Не треба мене жаліти

18 жовтня 2016, 14:38

Дружина кандидата в президенти США Дональда Трампа, Меланія назвала його скандальну заяву про хапання жінок за інтимні місця  "хлопчачими балачками", на які його навмисне підбурили.

У інтерв'ю вона назвала свого чоловіка грубіяном, зате джентльменом. І заявила, що не потребує жалості.

Із Меланією, вперше після скандалу, поспілкувалося "CNN".

Трамп запевнила, що вірить Дональдові. І поцікавилася, чи перевіряв хтось "бекграунд" тих жінок, що нині звинувачують її чоловіка в розпусканні рук. Адже, зі слів Меланії, вона на власні очі неодноразово бачила, як на нього самі вішаються.

"Я бачу багато, багато жінок, котрі підходять до нього і дають йому свої телефони і, розумієте, висловлюють бажання на нього попрацювати – роблять непристойні для жінки речі. Вони знають, що він одружений…  Таке було просто переді мною. Переді мною. І я сказала: "Чого це ви даєте номер моєму чоловіку?", - обурилася Меланія.

 Меланія Трамп вважає свого чоловіка джентльменом

Жінка сумнівається, що під час злощасної бесіди з ведучим Трамп узагалі знав, що мікрофон увімкнений. Вона підкреслює: говорити про жіночі поцьки – не означає за них хапати.

"Це не було сексуальним нападом. Він не сказав, що робив таке", - заявила Меланія.

Трамп висловила сподівання, що народ Америки пробачить грубі слова її чоловікові, так само, як уже пробачила вона. А от жаліти її не треба.

"Я дуже сильна. А люди – вони насправді мене не знають. Люди думають і говорять про мене: "О, Меланія, о, бідолашна Меланія". Не треба мене жаліти. Не треба мене жаліти. Я можу витримати все", - сказала вона.

Нагадаємо, Меланію, котрій урвався терпець у стилі Бейонсе, зобразили днями у скетчі.

Як пам'ятаємо, саму пані Трамп не так давно теж добряче потріпали ЗМІ та соцмедіа – бо сплагіатила промову Мішель Обами. А ще в мережі знайшлися еротичні фото екс-моделі.

Відомо, що Меланія є є третьою дружиною Дональда Трампа. Вона має від нього 10-річного сина.

Фото з Instagram Меланії Трамп 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів