Кетрін Міддлтон народжуватиме вдома?

13 вересня 2017, 12:09

Дружина британського принца Вільяма Кетрін Міддлтон, кажуть, хоче народити третю дитину вдома, а не в лікарні.

Бо герцогиню Кембриджську дуже гнітить увага журналістів, котрі чатували на неї біля медичного центру, коли вона народжувала принца Джорджа і принцесу Шарлотту, пише Mirror.

Подейкують, Міддлтон мріяла про домашні пологи ще обидва минулі рази. Проте лікарі радили їй таки відправитися до пологового.

"Герцогиня зрозуміла, що її перша дитина не може народитися вдома, але вона попросила народити вдруге вдома. Та високопосадовці та лікарі вважали, що це занадто ризиковано", - зауважило джерело.


https://www.instagram.com/kensingtonroyal/?hl=ru

Кетрін Міддлтон мріє про домашні пологи?

Проте поява і принца Джорджа, і принцеси Шарлотти були безпроблемними. Ба більше, Кетрін Міддлтон поверталася додому вже через кілька годин після пологів. Тож нині дружина принца Вільяма буцімто рішуче налаштована народити третю дитину, не залишаючи стін палацу.

Якщо домашні пологи таки відбудуться, то Кейт повернеться до королівської традиції, коли спадкоємців народжувати саме вдома.

Нагадаємо, наразі принц Вільям і Кетрін Міддлтон чекають на третю дитину. Перші місяці вагітності даються герцогині Кембриджській вже традиційно важко - її мучить токсикоз.

Через погане самопочуття Міддлтон навіть пропустила перший день свого первістка у школі - маленького Джорджа на навчання проводжав лише татко Вільям.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів