"Ніколи не беруся за цю справу": Клопотенко розповів, яку страву погано готує та що може їсти вічно
Зірковому шеф-кухарю і ресторатору Євгену Клопотенко, на перший погляд, під силу будь-яка страва. Однак, виявляється, це не так.
Як зізнався сам амбасадор української кухні в інтерв’ю журналу Viva, є одна страва, за яку він не береться.
"Погано готую хінкалі, тому майже ніколи не беруся за цю справу", – сказав він.
Шеф-кухар, продовжуючи думку, розповів, що до цього списку можна додати не лише кулінарію.
"Я погано медитую. Ніяк не можу зосередитися. У мене не виходить добре прасувати, через це я зовсім вирішив відмовитися від праски. А ще – у мене поки що погано виходить будувати довготривалі стосунки з дівчатами", – сказав Євген.
Клопотенко також зізнався, яку страву готовий їсти вічно.
"Борщ, звісно. А в його компанії ще вермішель з часником, перцем чилі та оливковою олією. Можу їсти ці дві страви нескінченно" – зізнався він.
Нагадаємо, раніше Клопотенко розповідав, які б страви приготував для Залужного та Зеленського. Також він не залишив би без частування путіна, хоч тому навряд би сподобався шедевр Євгена.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Клопотенко відповів на заяву Захарової про екстремізм борщу: Вони всі й*бнуті
Клопотенко і Астаф'єва за приготуванням борщу розказали про спільний спосіб заспокоєння