"Вдячний тобі за право називатися Татом": Бєдняков зворушливо привітав доньку з 9-річчям, а її мамі нагадав про пальто

20 вересня, 16:00
Андрій Бєдняков та Анастасія Коротка з донькою

Андрій Бєдняков із дружиною і їхньою донькою

Телеведучий Андрій Бєдняков привітав із днем народження свою доньку Ксенію. Дівчинці, якій виповнилося 9 років, він присвятив великий допис у Instagram, не забувши в ньому і її маму Анастасію.

"Ксеня, тобі сьогодні 9 років.Доця, вже 9 років! Ти найкраща дочка в світі. Так, так... Я знаю, всі батьки так кажуть... Але я знаю, що саме ТИ найкраща. Це буде нашим секретом", - написав Андрій.

Донька Андрія Бєднякова

Андрій запостив фотодобірку архівних фото іменинниці

"Ксеня, я неймовірно вдячний тобі. Я вдячний тобі за новий досвід. Я вдячний тобі за нові емоції. Я вдячний тобі за те, що ти мене вчиш багатьом речам. Тобі лише 9, але ти дала мені більше за найстовстішу енциклопедію в світі. Я вдячний тобі за "Тато, я тебе люблю" щоранку перед виходом до школи. Я вдячний тобі за скріншоти наших розмов по відеозв'язку, яких у мене повний телефон. Я вдячний тобі за твої ноги на моєму обличчі вночі в дитинстві. Я вдячний тобі за ніжно покладену голову на моє плече, коли я несу тебе сонну із машини в квартиру. Я вдячний за твій біг до мене після школи. Я вдячний за мою підкачану шию. Я вдячний за те, що змушуєш рухатись вперед Я вдячний за те, що ти навчила мене спати на самому краєчку широкого ліжка і не падати з нього вночі", - зізнався телеведучий.

"Я вдячний тобі за те, що я тепер знаю Роблокс і Тока Боку, а Тетріс і Маріо. Я вдячний тобі за право називатися Татом! Я вдячний тобі за те, що ти дуже класна сестра для свого брата. Я вдячний тобі за те, що ти дуже допомагаєш мамі. Без тебе б мама не впоралась", - запевнив Андрій.

Донька Бєднякова і Короткої

Ксенії виповнилося 9

Телеведучий зізнався, що під час написання цього тексту в його очах стояли сльози, але і за них він теж вдячний донечці.

"Я вдячний тобі за те, що ти обрала саме нас із мамою бути твоїми батьками. Бо я впевнений на мільйон відсотків, що тобою будуть пишатися люди. Так само, як вже пишаються тобою твої батьки", - зазначив Бєдняков.

"Я знаю, що ти зараз трішки ображаєшся, що я не поруч. Але я дуже хочу, щоб ти зрозуміла це, коли виростиш. Бо коли ти зрозумієш, це буде говорити про те, що ми з мамою тебе виховали правильно! Будь здорова, а з усім іншим - тато допоможе. Люблю тебе, Ксеніє Андріївно", - додав він.

Андрій Бєдняков та його дочка

Зірковий тато перелічив, за що він вдячний донечці

А ще зірковий тато вдячний Ксені за те, що зайвий раз має привід сказати "дякую" її мамі Насті.

"ДЯКУЮ за таку дочку ! Не дарма я колись тобі в Донецьку в "Золотому Кільці" купив фантастично красиве рожеве пальто. Я знайду фото. Почекай 15 жовтня", - попередив Бєдняков дружину, маючи на увазі її день народження.

Як відомо, Анастасія з двома дітьми, Ксенією та Остапом, якому в жовтні виповниться 2 рочки, під час повномасштабної війни мешкає у США.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів