"Я - щаслива людина": 25-річний син Бекхемів пояснив, ким він тяжко працює

11 червня, 16:00

Первісток Девіда та Вікторії Бекхемів Бруклін – яскравий приклад так званого явища "непотизму". Це означає, що славу і суспільну увагу він отримав завдяки своїм батькам, голосне прізвище яких носить. Однак, здається, це аніскілечки не бентежить 25-річного юнака.

У новому інтерв’ю виданню InStyle хлопець розповів, що думає про свій зірковий за замовчуванням статус, як батьки реагують на його численні кар’єрні захоплення та яке майбутнє він хоче для себе сам.

Бруклін Бекхем розповів про дитинство

Первісток Бекхемів наповну користується славою відомих батьків

фото Nagi Sakai

Зокрема, Бруклін переконує, що його життя з дитинства було "шаленим". Проте це не сформувало в ньому ставлення до батьків як до суперпопулярних людей.


"Я був щасливим. Дитинство в мене було шаленим, адже тато грав у футбол, а мама співала в гурті. Spice Girls – це були мої перші роки життя. Ми (з батьками - ред.) завжди щось робили. Але, попри все, у мене найкращі мама і тато у світі", – сказав він.

"Я б не хотів нічого змінювати. Мене часто питають, як це – мати відомих батьків. А я відповідаю, що ставлюсь до них суто як до мами і тата", – додав хлопець.

Бруклін Бекхем знявся для глянцю
Хлопець у свої 25 спробував професійний футбол, фотографію, моделінг та кулінарію
фото Nagi Sakai

Бруклін також не приховує, що у пошуках свого власного шляху намагався йти слідами зіркового батька.

"Я завжди хотів йти шляхом професійного футболу. Я грав дуже довго. І це мені подобалось. Просто я не мав здібностей до цього. Коли ти ростеш із таким татом, як в мене, всі говорять "Ой, старший син буде футболістом". І я б цього хотів. Дуже-дуже-дуже хотів. Сумую за футболом", – зізнався він.

Первісток Бекхемів знявся в журналі

До речі, на цьому кадрі видно тату, присвячене дружині Брукліна Ніколі Пельтц

фото Nagi Sakai

"Потім я пішов у фотографію. У тій сфері пройшло кілька веселих років. А потім… що ще я робив? О, ну, я завжди також був трохи моделлю", – сказав 25-річний юнак.

Зі слів Брукліна, батьки ніколи не змушували його до чогось.

"Мамі з татом байдуже, чим я займався і що хотів робити. Але вони завжди казали: "Якщо ти ввічливий, скромний, важко працюєш і не зазнаєшся, це найважливіше. Ти можеш робити, все що хочеш – але спробуй стати найкращим у цьому", – розповів він.

"Тобто, я ж не можу змінити того, ким народився. Я не можу просити кращих батьків, ніж маю. Я просто намагаюся дуже тяжко працювати, щоб самому зробити собі ім’я. Це все що я можу сказати, правда", – відповідає Бекхем на запитання про непотизм.

Старший син Бекхемів розповів про поповнення в родині
фото Nagi Sakai

Бруклін додає, що його глобальна кар'єрна мета – стати успішним бізнесменом. Наразі ж, він задоволений власним "резюме": "Я щаслива людина. І це – моя робота", – сказав він.

Не оминули і теми розширення його сім’ї. Мовляв, чи планують вони з дружиною, моделлю та акторкою Ніколою Пельтц поповнення.

"Я завжди хотів бути молодим татом. Але, однозначно, це рішення прийматиме моя дружина. Вона також хоче дітей, тому, сподіваємось, скоро", – підсумував він.

Нагадаємо, Вікторію Бекхем якось запитали, чи готова вона стати бабусею. На що дизайнерка відповіла дуже емоційно.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів