"З роботою складно": Ступка-молодший розповів, чим заробляє на життя у США

9 червня, 11:56

Актор Дмитро Ступка відверто розповів про своє життя у США. Зокрема, про те, як заробляє на життя, скільки витрачає та чи має власне житло.

За словами Дмитра, в Америці потрібно платити за все, а ціни там - захмарні.

"Америка дуже дорога, це справді так, але якось живемо. Платити треба за все, інколи здається, що навіть за повітря. Виходиш з квартири і починається: за парковку, страховку, бензин, продукти. І ціни тут, скажу вам, далеко не наші, головне – не переводити в гривні, бо можна з розуму зійти", - сказав актор в інтерв'ю виданню "Oboz.ua".

Дмитро Ступка позує для фото у США

Дмитро Ступка у Чикаго


Дмитро розповів, що у США не має постійної роботи, тому змушений шукати підробітки, а також поскаржився, що знайти роботу складно.

"Постійної роботи, так, щоб ходити зранку до вечора, в мене немає. Тут не так легко потрапити на якусь гарну роботу, якщо не маєш освіти від американського навчального закладу, а ще й до того ж – не ідеально розмовляєш англійською. Але є різні підробітки: працюю ведучим, знімаюся в рекламах, в епізодах. Пробуємо займатися якимось бізнесом – купуємо товари, які перепродаємо через інтернет. Але загалом з роботою складно", - додав він.

А от скільки грошей Ступка витрачає на місяць в Америці, він не сказав.

Дмитро Ступка на фото зі своєю дівчиною

Ступка з коханою Юлією в Голлівуді

"Я не підраховував. Можу так сказати: 100 доларів тут – як 100 гривень у нас. Ну плюс-мінус. Сходити в магазин, купити найнеобхідніші продукти – макарони, рис, якісь овочі, ковбаску – це щонайменше 100 доларів. Тут звичайна буханка хліба може коштувати 5 доларів", - розповів Дмитро.

Актор також зізнається, що не має можливості придбати власне житло, тож живе в орендованому.

Дмитро Ступка у вишиванці

У соцмережах Ступки мало інформації про війну в Україні, однак іноді він постить патріотичні фото

"Придбати квартиру чи будинок – дуже дорого. Тут, у Каліфорнії, ціни навіть вищі, ніж, наприклад, у Техасі або Флориді, але так сталося, що доля нас привела саме сюди. А взагалі, мені здається, що тут багато хто знімає житло. Або беруть у кредит – тут дуже розвинена ця система. Платите 5 чи 10 відсотків від загальної вартості – і вам дають позику на 30 років", - зазначив Ступка.

Нагадаємо, Дмитро Ступка виїхав з України до початку повномасштабної війни й весь цей час живе в США.

До речі, в Америку Ступка переїжджав з колишньою дружиною Поліною Логуновою та донькою Богданою, а в 2022 році пара оголосила про розлучення.

6-річна Богдана та Поліна теж живуть в США.

Як відомо, минулого року восени Дмитро потрапив у скандал - він нахамив матері захисника Азовсталі.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів