"Перетворилися на обібраних лопухів": Фреймут заявила, що стала жертвою забудовника. ОНОВЛЕНО

17 серпня, 17:05
Ольга Фреймут позує для фото
Фото з Instagram Ольги Фреймут

Колишня телеведуча та знавчиня етикету Ольга Фреймут в Instagram поділилася зі своїми підписниками історією про те, як вона з чоловіком, продюсером Володимиром Локотком стали жертвами одного із київських забудовників.

За словами Ольги, ще до війни вони купили квартиру на вулиці Сагайдачного на Подолі на етапі будівництва будинку. Новобуд позиціонували як елітний. Як зазначає зірка, вже кілька років, як всі роботи були зупинені забудовником.

Ольга Фреймут стала жертвою забудовника

Оля сподівається, що справа набуде розголосу


"Час минав, квартиру купили задовго до війни, але забудовник зупинив будівництво і не повідомив, коли будинок здадуть в експлуатацію. Щасливі мешканці "елітного дому" перетворилися на обібраних лопухів", - написала Ольга.

Вона зазначила, що разом з чоловіком подала в суд на власника компанії і тривав він кілька років.

"Суд ми виграли. У мене питання: Saga Development, Андрій Вавриш, засновник, як ви ходите спокійно по Києву? Скажіть, пан Вавриш, а чому ви не у в'язниці? Хто є вашим захистом? Хіба ми не живемо у країні, де зараз особливо цінується справедливість? Просто мені дивно - виграти суд і не отримати ніякої компенсації, тому що пан Вавриш вивів гроші зі всіх рахунків. Рахунки суд заарештував, але вони "нульові", - сказала Фреймут.

Будинок, у якому Фреймут придбала квартиру

Будинок, у якому Фреймут придбала квартиру

Фото з Instagram Ольги Фреймут

Ольга додала, що ніколи не могла подумати, що стане жертвою шахраїв.

"Я сподіваюся, що ця справа набуде розголосу і пан Вавриш пошкандибає до в'язниці", - зазначила вона.

Вона додала, що компанія досі забудовує Київ.

"Тим часом Saga Development разом із засновником Андрієм Вавришем продовжують продавати квартири. У них декілька об'єктів у столиці", - заявила колишня телеведуча.

Після даної публікації з ТаблоID зв'язалися представники компанії SAGA Development і заявили наступне:

"Ольга Фреймут не є й ніколи не була клієнтом жодного з проєктів компанії. Угода була укладена з її чоловіком, який є громадянином РФ. Як відомо, з початком війни Україна ввела санкції проти громадян РФ, в тому числі фінансові. Це суттєво ускладнює повернення коштів, і можливо лише за рішенням суду. Будинок, про який говорить Ольга Фреймут, добудований і введений в експлуатацію".

Андрій Вавриш також висловився стосовно звинувачень Фреймут

Андрій Вавриш також висловився стосовно звинувачень Фреймут

Як відомо, після початку повномасштабної війни в Україні Ольга Фреймут разом з молодшими дітьми виїхала до Британії. Повернулася у Київ вона нещодавно. Про свого чоловіка Володимира Локотка ведуча не згадувала жодного раз за період великої війни.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів