Тищенко: Журавська готувала добре, але мало

8 листопада 2011, 17:06

Ресторатор Микола Тищенко, кажуть, вже офіційно позбувся статусу одруженого чоловіка.

І, якщо вірити, його інтерв‘ю в "Дусі", хто знає, можливо однією з причин розлучення став недогодований дружиною чоловічий шлунок.

Коля Тищенко не тільки тримає мережу ресторанів у Києві, але й сам, як він запевняє, куховарити вміє.

"Звісно. У мене є власна кулінарна школа..," - підтвердив красень-холостяк.

 Тищенко свою нову дівчину може нагодувати і особисто приготовленими стравами

От тільки, здається, скуштувати щось з Коліної особистої кухні буде проблематично. Вдома він особливо цим не переймається.

"Коли була сім'я, готував. А зараз немає сенсу цим займатися", - запевнив Тищенко.

Як повідомляв ТаблоID, ще у вересні ресторатор-качок розлучився зі своєю "Міс Україна-2008" Іриною Журавською.

Одначе, за словами Тищенка, навчити Іру за рік подружнього життя кулінарним тонкощам він все ж таки намагався.

"Вона брала уроки в моїй кулінарній школі. Ірина готувала добре, але мало", - зауважив ресторатор.

 Тищенко про колишню дружину-міску: "Ірина готувала добре, але мало"

Хто знає, можливо, те, що Журавська готувала мало, теж вплинуло на рішення Тищенка із нею розійтися.

"У неї дуже вдало виходив зелений борщ. З-під її ножа виходили дуже непогані салати", - зазначив він також.

У свою чергу, Тищенко вважає, що він вміє поратися із м‘ясними стравами.

"Я все добре готую: і м'ясо, і рибу, і птицю. Можу і фарширувати, і робити ковбаси, і пасту. Єдине, чого я не готую - це десерти. Вважаю, що їх мають робити жінки", - поділився думкою Коля.

 Тищенко може нафарширувати по самі ковбаски, але десерти лишає дамам

Нагадаємо, однією з причин розлучення з Журавською Тищенко, за чутками, називав її небажання народжувати йому дітей. окрім того, міска буцімто перешкоджала спілкуванню Миколи із його дитиною від попереднього шлюбу.

Фото "Гламурчіка", tv.net.ua та "Дусі"

IDEALMEDIA