Тищенко любить сало з огірком і нарікає на суші

Понеділок, 8 жовтня 2012, 11:18

Колишній чоловік "Міс Україна-2008" Журавської Микола Тищенко стверджує, що їсти суші в Києві - все одно, що кишок у свині наїстися. А сам ресторатор-качок обожнює свіже сало із засоленим огірком.

Про це холостяк, який вже знову хоче одружитися, розповів "Gazeta.ua"

Микола Тищенко, попри свою обізнаність у кулінарії, надає перевагу найпростішим стравам. Зокрема його улюбленою є свіже сало із засоленим огірком і житнім хлібом.

Тищенко: Люблю, знаєте, взяти отакенний огірок, шмат сала і хлібу - і все це затоптати 

"Делікатеси їм на роботі. І хочу вам сказати, щоб не видумували в кулінарії, але їсти все одно будуть борщ і сало", - впевнений Тищенко.

На думку ресторатора, найбільше смакує те, що ближче до тіла.

"У французького президента улюблена страва - суп з цибулею. А чому? Бо мама готувала йому в дитинстві. Все, як у мультфільмі "Рататуй", - зауважує він.

Делікатеси качок-ресторатор їсть на роботі

Тим не менш, час від часу Коля все ж спокушається на заморські делікатеси. Зокрема в Японії йому випало скуштувати справжні суші. Після того випадку Тищенко "українські" суші порівнює з трухою.

"Можу вам сказати, що суші в Японії - делікатеси. Менше, ніж за $300 їх там не поїсти. Те, що пропонують наші суші-ресторани, це труха. Все одно, що кишок у свині наїстися замість сала. І взагалі в наших суші-ресторанах накрутка копійчана. Щоб мати з них прибуток, треба мати з десяток таких ресторанів", - переконує Тищенко.

"Те, що пропонують наші суші-ресторани, це труха. Все одно, що кишок у свині наїстися замість сала"

Між тим, по "чужих" ресторанах тусовщик, як він запевняє, ходить рідко.

"В інших ресторанах буваю рідко. Востаннє був у Лондоні в ресторані "Дорчестер". Тризірковий мішелін, але мені не сподобалось зовсім. Вино принесли в брудному бокалі, фуа-гра була сирою. Після мого зауваження менеджеру принесли мою ж фуа-гра, просто відрізали той шматок, який відрізав я. Я не став сперечатися і заплатив 500 євро", - поділився Тищенко.

А по "чужих" ресторанах Тищенко ходить рідко 

Втім і у київських ресторанах бізнесмен бува рідко. Але от на чай ходить в одну з популярних і недешевих київських пекарень на Городецького.

"На відміну від інших в них у випічку кладуть менше "хлорки". Так я називаю всілякі добавки", - зізнається Тищенко.

 Екс-чоловік Журавської любить випічку, в яку кладуть менше "хлорки"

Фото "Delfi.ua", "Дусі" та з Facebook Миколи Тищенка

powered by lun.ua
Приєднуйтесь до дискусії
Ще по темі
Останні матеріали
Більше матеріалів