Могилевська смакує ідею відкрити власний ресторан

9 жовтня 2012, 11:31

Cпівачка Наталка Могилевська зізналася, що, подумує відкрити власний ресторан, і точно не збирається худнути до розмірів нинішніх моделей.

Про це вона розповіла у сюжеті програми "ТСН. Особливе".

За словами Могилевської, вона вже має таку кількість рецептів, що замислилася про власний ресторан здорового харчування. До того ж у неї мама все життя пропрацювала шеф-кухарем.

"Я, чесно, маю таку базу рецептів, і взагалі у мене мама шеф-кухар. Вона багато років працювала. Тому я подумую, чи не відкрити мені ресторан", - зізналася співачка.


Могилевська міркує над тим, щоб перетворитися на ресторатора

В якості свого досягнення у кулінарній царині Могилевська наводить успіхи на свій день народження.

"Тому що в цьому році вперше на свій день народження, приїхавши зі своїх подорожей, я приготувала повністю всю їжу сама, я пригостила гостей. Я презентувала 6 змін блюд. Мені було дуже приємно. І все це насправді не складно", - каже Наталка.

А на те, щоб осягнути всю сіль такого здорового харчування, самій Могилевській знадобився не один місяць.

"Я витратила понад рік, щоби зрозуміти, що таке здорове харчування, щоб повернуться приїхати в Україну і зрозуміти, що наші корінці: ріпа, буряк, морква - ось ця вся проста їжа, яка є натуральна вона є сама чудова. При цьому готувати мене цю просту їжу вчили найкращі кухарі світу: Іспанія, Австрія, Італія", - розповідає вона.

Співачка запевняє, що вивчала кулінарію з найкращими кухарями світу - з Іспанії, Австрії, Італії

"Я попросила їх навчити мене, це називається макробіотика. Це коли все найсучасніше, хімічний індекс, калорії, всілякі баланси - це все враховується, і так само враховуються давні такі речі, як китайська медицина, погляди, філософія... Всі підходи які існують", - каже співачка.

Як запевняє Могилевська, таке здорове харчування підходить усім. А на підтвердження апетитності своїх слів співачка ще й подарувала свій рецепт кетчупу без томатів.

"Жодних хімікатів. Найголовніше томатів. Кетчуп без томатів. Я дуже хочу поділиться з українками", - запевняє вона.

Після цього зірка розкриває свій рецепт таємничого корисного кетчупу.

"Цибулю, моркву, селеру, трошки базиліка і для кольору насправді ми беремо буряк. Ми беремо пательню, нарізаємо буряк, моркву, цибулю, селеру. Кидаємо на пательню, трохи змащену маслом. Після цього вона трішечки пасеруєтся, і ми накриваємо водою. Кількість води рівно така, щоб покрити овочі. 20 хвилин варимо, солимо перчимо, за смаком. Трошки кислоти якщо потрібно, - лимоном. Рівно 20 хвилин для того, щоб стало м'яким", - вчить Наталка.

Імовірно, тепер Наталка булки та пиріжки не наминає

"Після цього ми беремо блендер. Трошки кладемо свіжого базиліка, трошки яблучного оцту для кислоти. Трошки кладемо перцю, він теж повинен бути. І сіль. Подрібнюємо до однорідної маси. Ось і все", - веде далі Могилевська.

Таку їжу співачка радить усім, адже саме від таких страв з'являється здоров'я.

"Я знаю ще секрет, наприклад, такого соусу, томатний суп гаспачо без томатів, або, наприклад, майонез без яєць. Кекси без цукру і без яєць. Результати цього харчування - це здоров'я", - впевнена зірка.

Та й у магазинах, мабуть, зірка скуповує тепер лише гіпер корисні продукти

"Так, як виглядають наші моделі, - це ненормальна жінка. Я дуже хочу, щоб у світі мода змінилася. І все-таки модним стало здоров'я. І здорове тіло, особливо для жінки, яка повинна стати матір'ю. Ось, тому ми говоримо про здорове харчування", - стверджує Могилевська.

Стоп-кадр "ТСН. Особливе", фото Facebook взято з "Гламурчік", фото з "Нового каналу"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів