Руслана у Карпатах рубала дрова та смажила чіпси

9 липня 2013, 17:11

Співачка Руслана, як відомо, не уявляє свого відпочинку без драйву і Карпат. У гори зірка їде за енергією, чистим повітрям, шумом річок та місцевими стравами.

Так, нещодавно Руслана провела кілька днів у Карпатах в компанії телеведучої Лєри Черненко. Разом дівчата приготували шашлик і чіпси по-карпатськи.

Причому, Руслана власноруч наколола дрова, повідомляє "artPRoUA".

Співачка полюбляє приїжджати в гори одна на власному автомобілі і насолоджуватися улюбленими місцями. Вона блукає по гірських стежках, збирає гриби та лікарські трави, насолоджується місцевими звуками.


"У Карпатах потрібно вміти слухати гори - і більше нічого не потрібно! Гори тобі віддають абсолютно все! Від отриманої енергії я стаю абсолютно дикою. Завжди розумію, що приїхала сюди за енергією", - поділилася Руслана.

Руслана приїжджає у Карпати за енергією
Лєра з Русланою зустрілися у гірському готелі

Разом з Лєрою Черненко співачка влаштувала пікнік під відкритим небом. Руслана запропонувала приготувати шашлик і овочі на грилі, а підготовку дров не стала довіряти нікому.

"Я впевнена, щоб відчути божевільний темперамент гір, потрібно самому поколоти дрова і вибирати неодмінно вишневі гілки. Досвідчені кухарі знають, що для м'яса і овочів потрібні саме вишневі дровишки! Після цього потрібно зануритися в крижану воду гірської річки, отримавши при цьому масу вражень і заряд адреналіну. Розумієте, потрібно підживитися енергією та емоціями для того, щоб ввечері з хорошим чоловіком цю енергію реалізувати", - розповіла Руслана.

Співачка власноруч наколола дрів

Також вона згадала про найсмачніший шашлик у її житті.

"Ми з батьком знайшли в горах відмінні сироїжки і просто підсмажили їх на багатті. Нічого смачніше в житті я не пробувала! Може, хтось скаже, що сироїжки - не найкрутіші гриби, але того дня ми і їм були раді, оскільки не змогли знайти білих грибів. О, ви не уявляєте, яка це радість - знайти галявину білих грибів!" – поділилася Руслана.

Крім того, зірка зізналася, що по-справжньому захопилася кулінарією - вивчає не тільки українську кухню, а й національні страви різних країн і народів. При цьому вона намагається не купувати продукти на ринку, а замовляти у перевірених людей.

"Я переконана, що картоплю не можна варити, при варінні всі вітаміни виварюються. Картоплю можна тільки запікати", - зауважила артистка та запекла так звані чіпси по-карпатськи.

Так виглядають ще сирі чіпси по-карпатськи

Нагадаємо, нещодавно Руслана у Карпатах збирала трави та квіти.

Фото надані "artPRoUA"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів