Кароль до Великодня поділилася рецептом свого "шедевру"
28-го квітня православні християни святкуватимуть Великдень, і вже готуються пекти паски і фарбувати яйця.
Напередодні свята зірки полюбляють ділитися рецептами своїх смаколиків до свята, і Тіна Кароль цього року стала однією з перших. Артистка розказала, як вона готує сирну паску.
"Своїм істинним шедевром вважаю сирну паску, рецепт якої мені дістався від мами. Готується вона за традиційним рецептом, але з додаванням горіхів і сухофруктів", - написала Тіна у Facebook.
Щоби приготувати таку паску, вам знадобиться 1 кг сиру, 1 склянка вершків 10% жирності, 5 яєць, 2 склянки цукру, 1 пачка вершкового масла; по 100 г родзинок (краще світлих), волоських горіхів, цукатів; 1 пакетик ванільного цукру та цедра 1 лимона.
"Відокремте жовтки від білків і збийте, додайте вершки і доведіть до кипіння у каструлі з товстим дном, постійно помішуючи. Поки маса охолоджується, обсмажте горіхи на сухій сковороді, а родзинки вимийте і висушіть. Натріть цедру одного лимона", - радить Тіна.
"В масу, яка вже охолола, покладіть сир, вершкове масло і ретельно розітріть. Потім додайте родзинки, цукати, горіхи, лимонну цедру і ванільний цукор і добре перемішайте. Суміш викладається в форму для паски на два шари вологої марлі і ставиться в холодильник під прес на 12 годин. Готову паску можна прикрасити цукатами, глазур'ю, посипаннями", - такий ось зірковим рецепт.
Смачного!