Кароль до Великодня поділилася рецептом свого "шедевру"

Середа, 24 квітня 2019, 10:00

28-го квітня православні християни святкуватимуть Великдень, і вже готуються пекти паски і фарбувати яйця.

Напередодні свята зірки полюбляють ділитися рецептами своїх смаколиків до свята, і Тіна Кароль цього року стала однією з перших. Артистка розказала, як вона готує сирну паску.

"Своїм істинним шедевром вважаю сирну паску, рецепт якої мені дістався від мами. Готується вона за традиційним рецептом, але з додаванням горіхів і сухофруктів", - написала Тіна у Facebook.

 
Тіна з сином традиційно на Великдень ходять до церкви 

Щоби приготувати таку паску, вам знадобиться 1 кг сиру, 1 склянка вершків 10% жирності, 5 яєць, 2 склянки цукру, 1 пачка вершкового масла; по 100 г родзинок (краще світлих), волоських горіхів, цукатів; 1 пакетик ванільного цукру та цедра 1 лимона.

"Відокремте жовтки від білків і збийте, додайте вершки і доведіть до кипіння у каструлі з товстим дном, постійно помішуючи. Поки маса охолоджується, обсмажте горіхи на сухій сковороді, а родзинки вимийте і висушіть. Натріть цедру одного лимона", - радить Тіна.

 

"В масу, яка вже охолола, покладіть сир, вершкове масло і ретельно розітріть. Потім додайте родзинки, цукати, горіхи, лимонну цедру і ванільний цукор і добре перемішайте. Суміш викладається в форму для паски на два шари вологої марлі і ставиться в холодильник під прес на 12 годин. Готову паску можна прикрасити цукатами, глазур'ю, посипаннями", - такий ось зірковим рецепт.

Смачного!

Приєднуйтесь до дискусії
Останні матеріали
Більше матеріалів