Тертий шоколад і не лише: Клопотенко назвав несподівані вдалі доповнення до картоплі
Шефкухар та ресторатор Євген Клопотенко з тих, хто використовує кухню в якості лабораторії для нових експериментів.
Цього разу метр кулінарії показав, з чим нетипово і смачно поєднати запечену картоплю.
Спершу Євген порадив урізноманітнити бараболю звичайним маринованим імбирем.

Виявляється, імбир смакує не лише з ролами
Євген порадив додати до картоплі і виноград, який додасть кисло-солодкого смаку, а також копчену паприку.
Як пояснив зірковий кухар, папріка додасть овочу присмаку "щойно з печі"
А створити ефект батату Клопотенко порадив завдяки додаванню у бульбу... тертого білого шоколаду.
Беріть на замітку рецепт бюджетного батату
Як відомо, Клопотенко знається не лише на технології приготування їжі, а й на кулінарній лексикології і етимології. Раніше він пояснював, як слід українською називати всім відомі страви.