Чий макіяж краще? Фокс із нареченим вигуляли на геловінську вечірку аніме-луки. ФОТО

30 жовтня 2023, 15:00

Марафон геловінських зіркових образів продовжується. Як і минулого року серед селебріті, які серйозно ставляться до своїх луків, опинилися актриса Меган Фокс та її наречений співак Machine Gun Kelly.

Пара, яка раніше епатувала перевтіленням у героїв фільму "Вбити Білла", показала нові образи на вечірці у Лос-Анджелесі, натхненні аніме-серіалом "Зошит смерті".

Меган приміряла червону перуку та мініспідницю з жакетом, а її бойфренд – у тотал-блек із пір’ям та екстравагантним мейкапом.

Фокс із нареченим другий рік поспіль вражають костюмами

Фокс із нареченим другий рік поспіль вражають костюмами

фото GETTY IMAGES

Як відомо, минулого року пара вбралася в іншу зіркову парочку Томмі Лі та Памелу Андерсон. У таких образах Machine Gun Kelly понюхав з грудей Фокс білий порошок. Що саме то було – невідомо, проте пару розкритикували в мережі за пропаганду наркотиків.

Чий макіяж вам подобається більше?
Чий макіяж вам подобається більше?
фото GETTY IMAGES

Нагадаємо, Меган Фокс та Machine Gun Kelly пережили чимало проблем у стосунках впродовж 2023-го. На початку року Меган видалила всі фото з Instagram та зняла обручку.

Подейкували, що музикант зрадив її із гітаристкою свого гурту, проте ці чутки згодом спростувала сама Фокс.

Після кількох місяців затишшя пару бачили на відпочинку, а в другій половині 2023-го вони вже почали разом з’являтися на людях.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів