"Мріяв про це з універа": Кацурін розповів про сюрприз від "крихітної Наді"

12 грудня 2023, 16:30

Ресторатор Міша Кацуріна поділився приємним моментом, який стався перед концертом його дружини, співачки Наді Дорофєєвої днями в Києві.

Артистка підготувала коханому подарунок, про який він мріяв зі студентських років, і вручила його йому на саундчеку.

Про це та про те, як він любить і пишається своєю Надею, Міша написав в Instagram.

"Про Надю. Бачите медову гітару у моїх руках? Це американський Gibson Les Paul 2011 року. Я мріяв про такий з універа. В суботу приїжджаю на саундчек, виходжу на сцену, питаю, яку гітару брати, зʼявляється Надя з Гібсоном в руках і каже: бери цю, вона твоя", - похвалився Кацурін.


Міша зі своїм подарунком

Міша зі своїм подарунком

"Як? Я бачив скільки часу займає підготовка до сольніка. У людини не було часу на обід, а така гітара не продається просто в магазині, тут конкретно треба займатися пошуками. Тобто на обід часу не було, а на Les Paul було?", - приємно здивувався Міша.

Кацурін і Дорофєєва знову співали разом на концерті

Кацурін і Дорофєєва знову співали разом на концерті

"За одну маленьку суботу крихітна Надя зібрала величезну Стереоплазу, дала фантастичне шоу, від якого і досвідчені присіли, зібрала 3 мільйони гривень на підтримку Азову, а також здійснила мрію свого чоловіка. Вже не першу. Є люди, внутрішнє світло яких настільки потужне, що осяює не тільки близьких, а взагалі всіх і все навкруги. Мені пощастило знати одну таку людину. Люблю, пишаюся та дякую", - зворушив історією Кацурін.

До слова, нещодавно Дорофєєва розповіла про найдорожчий подарунок, який ї зробив Кацурін. Ним виявилася прикраса вартістю кілька тисяч доларів.

А в квітні, коли Наді виповнилося 33 роки, чоловік привітав її дарунком від бренду Cartier.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів