"Чекай, не йди": Потап адресував щемливу пісню найріднішій людині. Відео

1 березня, 17:15

Співак та продюсер Олексій Потапенко запрем'єрив трек, який досі виконував лише для друзів та рідних у закритому колі, бо не наважувався ділитись настільки особистим з публікою.

Пісня має назву "Мама".

Потап присвятив пісню своїй мамі та всім мамам України

Потап присвятив пісню своїй мамі та всім мамам України

Фото пресслужби

"Вже не перший рік мої близькі просять, щоб я записав цей трек. Особливо наполягають ті, чиїх мам вже немає поруч… Я наважився і нарешті ця пісня побачила світ", - поділився Потап.

"Мамине слово - священне слово для будь-якого українця. Мамині слова — найкраща порада і підтримка. Для своїх мам ми залишаємось дітьми, доки вони живі. Зараз такі страшні часи, коли матері подовгу не бачать своїх дітей або навіть втрачають їх. Давайте пам'ятати своїх мам і цінувати кожну секунду з ними!", - закликав 42-річний артист.

Артист довго не наважувався представити публіці це своє творіння

Артист довго не наважувався представити публіці це своє творіння

Зі своєю мамою Олексій Потапенко в дуже близьких стосунках, вони постійно зідзвонюються. Мама Людмила - тренер з плавання, чемпіонка світу, спортсменка вищої категорії, яка навчила плавати і самого співака, і його дружину Настю Каменських.

"Мою маму знають у всьому світі. Неодноразово в інших країнах та навіть на інших материках люди підходили до мене і казали: "Ви знаєте - саме ваша мама мене навчила плавати!". Її дуже поважають і люблять. І для мене, як для сина це - найвище щастя!", - похвалився Потап.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Як відомо, в Насті з її мамою теж дуже ніжні стосунки. Співачка зве її "Лідочкою".


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів