Не піца, а пінца: Саша Бо поділилася незвичним рецептом із кабачків
Блогерка Саша Бо, як і деякі її колеги, часто балує підписників корисними рецептами.
Цього разу блогерка порадувала поцінувачів кабачків і показала, як приготувати з них пінцу.
Для приготування коржа знадобляться: кабачки, яйця, сіль, борошно, сметана.
"Кабачки, 2 шт. натерти на грубій терці, посолити, залишити на 15 хвилин і відтиснути воду через сито. Додати 3 яйця і 8 ст. ложок борошна. Додати 2 ст. ложки сметани", - проінструктурувала Саша.
"Дивіться по готовності коржа, регулюйте параметри", - порадила вона.
А для приготування начинки необхідні: сир плавлений, сир тертий (натерта моцарелла), 2 зубчика часника (вичавлених), томати, порізані кільцями, кріп.
"Тут я додавала ще дві ложки сметани, але наступного разу буду робити без неї, бо вийшло занадто ніжно, чи що. Викласти на коржик і знову випікати до скоринки!", - поділилася з підписниками Бо.
Знає, як не залишити кабачки псуватися в холодильнику, і співачка Злата Огнєвіч. Раніше вона показувала рецепт овочевої пасти з креветками.