Не піца, а пінца: Саша Бо поділилася незвичним рецептом із кабачків

29 липня, 15:30

Саша Бо показала, що зробити з кабачками, які засумували у вашому холодильнику

Блогерка Саша Бо, як і деякі її колеги, часто балує підписників корисними рецептами.

Цього разу блогерка порадувала поцінувачів кабачків і показала, як приготувати з них пінцу.

Для приготування коржа знадобляться: кабачки, яйця, сіль, борошно, сметана.

"Кабачки, 2 шт. натерти на грубій терці, посолити, залишити на 15 хвилин і відтиснути воду через сито. Додати 3 яйця і 8 ст. ложок борошна. Додати 2 ст. ложки сметани", - проінструктурувала Саша.

"Дивіться по готовності коржа, регулюйте параметри", - порадила вона.

Основна відмінність пінци від піци в тому, що при приготуванні пінци спочатку окремо випікають хлібець, а потім на нього викладають начинку

А для приготування начинки необхідні: сир плавлений, сир тертий (натерта моцарелла), 2 зубчика часника (вичавлених), томати, порізані кільцями, кріп.

Блогерка прикрасила страву томатами

"Тут я додавала ще дві ложки сметани, але наступного разу буду робити без неї, бо вийшло занадто ніжно, чи що. Викласти на коржик і знову випікати до скоринки!", - поділилася з підписниками Бо.

Виглядає дуже смачно, чи не так?

Знає, як не залишити кабачки псуватися в холодильнику, і співачка Злата Огнєвіч. Раніше вона показувала рецепт овочевої пасти з креветками.

IDEALMEDIA