Стейки, але не м'ясо: Огнєвіч поділилася оригінальним овочевим рецептом

7 травня, 14:00

Співачка Злата Огнєвіч активно продовжує вести свій кулінарний блог.

Цього разу виконавиця і господиня приготувала пармезанові стейки з капусти.

Для приготування знадобиться: капуста; оливкова олія; улюблені трави; сіль, перець за смаком та пармезан.

Спершу нарізаємо капусту на стейки. Далі подрібнюємо спеції, перець та сіль. Поливаємо стейки оливковою олією і засипаємо трави. Відправляємо капусту в духовку на 20 хвилин при 180 градусах.

Всі рецепти Злати легкі і швидкі в приготуванні

скрін з instagram

Наостанок посипаємо стейки пармезаном і знов на кілька хвилин відправляємо в духовку

Нагадаємо, раніше Огнєвіч вже показувала, як приготувати кабачкову пасту з креветками, корисну запіканку та хачапурі, що не додасть зайвих кіло.

IDEALMEDIA