"На хорошій генетиці далеко не поїдеш": Крук розказала, що робить для збереження краси і молодості у свої 45

12 червня, 14:50
Крук в сукні обтягнула форми

Крук розказала про переваги і недоліки свого віку

Блогерка Валерія Крук, якій у лютому виповнилося 45, поміркувала про прийняття себе у різному віці.

Лєра також розказала про переваги і недоліки в різні роки життя і закликала невпинно працювати над собою.

"Мене дійсно часто запитують, як я почуваюся у моєму віці. Відповідаю: Чудово! Пішли по пунктах: зовнішність. Гріх скаржитися. І я, безумовно, дуже доглядаю за собою і намагаюся робити все, щоб її зберегти. І тут не про хірургію, якби ж все було так просто, то не було б із цим проблем. Якість шкіри, тонус, красиве тіло, гарна м’язова маса – це про харчування, регулярний спорт та режим! Це база! І лише після – косметологія!", - пояснила блогерка.


Валерія Крук в бікіні

Чудова форма блогерки лише доводить її невпинну роботу над собою

"Затребуваність, як у професійному плані, так і в побутовому житті. Знову ж таки завдяки моїй роботі над собою і постійному зростанню. Бути цікавою людиною - це не менший труд", - додала вона.

"Шанувальники та увага! Ну а чому має бути інакше? І, так, це надає енергії, настрою, впевненості та наповнює жінку. Розвиток і завжди шлях уперед! Нескінченний. Щаслива, що є бажання рухатись і рости, дуже це плекаю та бережу в собі!", - зазначила Лєра.

Крук про переваги 45 років

Валерія надихає не боятися дорослішати

"Здоров’я. Так, не супер ідеальне, але й молоді сьогодні мають достатньо проблем із ним, на жаль. Я роблю все, щоб мій організм справно працював! Регулярний чекап, підтримка вітамінами, бадами, пептидами та детоксом", - порадила вона.

"Я вам точно скажу одне: кожному віку властиві свої інтереси. І якщо ви переймаєтесь, що не зможете років так через 20 щось робити, то зовсім не факт, що вам цього взагалі буде хотітися. 90%, що не буде. Інтереси та потреби змінюються! І надважливе сьогодні, як правило, втрачає свою значущість з часом. Так що менше переймайтеся на рахунок цифр у паспорті, а займайтеся тим, що робить вас щасливішим!

І зрозумійте: хороша генетика – це звичайно чудовий бонус, але на ній далеко не поїдеш. Гарна зовнішність, здоров’я, інтелект та стан душі – це результат прийнятого рішення та постійна робота, а не просто набір хромосом, даний нам при народженні", - запевнила Крук.

До речі, судячи з форми Крук - блогерка з тих жінок, яких вік лише прикрашає. Раніше Валерія показувала свою фігуру 11 років тому і розказувала, як її змінила.

Нагадаємо, одним з секретів молодості Крук є і молодший на 8 років чоловік - колишній футболіст Олександр Яковенко.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів