53-річний Горбунов показав себе в дитинстві і згадав щемливу історію про парасольку і батьківські збори

27 жовтня 2023, 10:30

53-річний телеведучий Юрій Горбунов показав маленького себе.

Окрім цього Юрій згадав цікаву історію з дитинства про те, як за допомогою парасольки запобіг покаранню після батьківських зборів.

"Згадалось дитинство! Не те щоб я був шибиником… Але не міг всидіти на одному місці, а моя поведінка часто доводила батьків до легкої істерики. Але були у мені і риси характеру, які допомагали маленькому Юрі вберегтися від батьківських прочуханів", - написав Юрій і згадав історію з дитинства.

Юра в дитинстві грався недитячими іграшками

Юра в дитинстві грався недитячими іграшками


"Батьківські збори для мене завжди були стресовою подією. Мама вирушила до школи, а я місця собі не міг знайти. Перебираючи усі можливі варіанти, що про мене може говорити керівничка.

Спостерігаючи за годинником я розумів, що мені потрібно виходити, щоб зустріти маму. За вікном почався дощ, тому я взяв у руки велику сіру парасолю і вирушив на зустріч долі", - розказав Горбунов.

Цікаво, що усмішка Горбунова з роками майже не змінилася

Цікаво, що усмішка Горбунова з роками майже не змінилася

"Коли я підійшов до школи, то побачив, що усі мами стояли на вулиці і чекали, допоки не закінчиться дощ. Ні за ким ніхто не прийшов і тільки маленький Юра з великою парасолею зустрічав свою маму. Батьки між собою переглянулись і кажуть: "Тільки Юра додумався за мамою прийти, а нам ще невідомо скільки доведеться стояти"", - похизувався Горбунов.

Нагадаємо, Юрій Горбунов і його дружина, телеведуча Катя Осадча разом виховують трьох синів — спільних Івана та Данила та дорослого Іллю від попереднього шлюбу Осадчої.

Раніше телеведучий розказував, як змінилося його світобачення з появою дітей.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів