"Comedy club" тихо помирає

27 листопада 2007, 15:04

Більше року ці "гламурні покидьки" смішили всю країну. А тепер резедентів українського "Comedy club" частіше можна зустріти на якій-небудь елітній тусовці, ніж побачити по телевізору.

Водночас російський "Камеді" вже практично розпався. Із шоу ідуть Павло Воля, Гарік "Бульдог" Харламов, Вадим Галигін, Тимур "Каштан" Батрутдінов і Таїр Мамедов, пише "Комсомольская правда в Украине".

Найпершим залишив телешоу курчавий Таїр. Він заявив, що не бачить для себе більше перспективи розвитку. А Вадим Галигін вже давно, незважаючи на невдоволення продюсерів шоу, бере участь у проектах інших каналів.

Гарік "Бульдог" Харламов хоче спробувати свої сили в іншому жанрі – кінематографі. На даний момент він може похвалитися деякими ролями, і розглядає усе більше нових сценаріїв.


Останнім з них вирішив піти Павло Воля. Паша зазначив, що, працюючи на когось, він не зможе повністю реалізувати свій творчий потенціал, та й у фінансовому плані робота на замовлених заходах і участь у різних шоу приносять резидентові набагато більше прибутків, ніж Comedy Club.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів