"Шанс" їде в Голлівуд, де його вже чекає Періс Хілтон

30 листопада 2007, 12:14

"Шанс" їде до Голлівуду. 3 грудня на каналі "1+1" стартує новий проект Ігоря Кондратюка "Американський шанс".

Місце дії реаліті-шоу – Голлівуд, мета - створення дівочої групи з п'яти учасниць.

Дівчата записують першу пісню, знімають кліп, а презентація планується на фінальному гала-концерті проекту "Шанс-9" 30 грудня.

Кастінг дівчат проходив у п'ятьох найбільших містах України — Одесі, Харкові, Дніпропетровську, Донецьку, Львові. Фінальний відбір був у Києві. Крім вокальних даних, дівчата повинні були продемонструвати уміння танцювати.


Періс Хілтон прийде до українокНа відбірковому турі в складі журі, крім українців, було два представники Голлівудської поп-академії. У результаті фінального відбору 11 дівчат сіли в літак і полетіли до Голлівуду, а одна залишилася в аеропорті "Бориспіль" через проблеми з документами.

Дівчата будуть жити в будинку на Голлівудських пагорбах, з краєвидом на Лос-Анжелес. У кожному епізоді показується їхнє життя в цьому будинку, стосунки між учасницями, візити до них у гості зірок.

У якості останніх плануються гіганти світової музики і кіно. Є попередні домовленості з Періс Хілтон, Милою Йовович і реппером 50 Cent.

Поки ще думають Ерік Робертс, Алек Болдуїн і Джордж Клуні.

"Найближчим часом нам дадуть відповідь на пропозицію знятися в "Американському шансі" Ванесса Вільямс (перша темношкіра "Міс Америка" і відома співачка) і музикант Брайан Макрайт. Хочемо запрошувати і "наших" до Голлівуду. Іру Білик, наприклад", - каже сам Кондратюк.

За матеріалами "Комсомольской правды в Украине" і "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів