Кличко дозволив фанам обписати свій халат

6 грудня 2007, 11:46

Один з найбажаніших наречених України красунчик-гора Володимир Кличко дозволив доторкнутися до свого одягу – за гроші, заради благодійності. Фани Кличка можуть залишити на його легендарному халаті свої автографи.

Йдеться саме про той халат, у якому Володимир входить у ринг з серпня 2001-го, коли у двобої проти Чарльза Шаффорда він вдруге захистив титул чемпіона світу за версією WBO у важкій вазі.

На цьому халаті будуть розміщені імена тих, хто побажає увійти разом з Кличком у ринг 23 лютого 2008-го, в об'єднавчому двобої проти Султана Ібрагімова. Переможець цього двобою стане власником титулів чемпіонів світу за версіями IBF, WBO і IBO.


"Імена моїх вболівальників, що будуть розміщені на моєму халаті, дадуть мені додаткову мотивацію і сили для цього двобою", - сказав Володимир.

А ті, хто зважитися увічнити своє ім'я в історії боксу на халаті Кличка, отримають сертифікат, підписаний самим Володимиром.

Щоправда, потрібно мати на увазі, що залишити свій автограф на халаті зірки боксу коштує 199 доларів США. А заявки на участь у благодійній акції приймаються до 4 лютого 2008-го, повідомляється на офіційному сайті братів Кличків.

Після двобою проти Султана Ібрагімова халат Володимира Кличка буде проданий на благодійному аукціоні. Кошти, виручені у ході аукціону, будуть спрямовані на реалізацію проектів допомоги дітям.

За матеріалами www.klitschko.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів