Рейтинг найсексуальніших кінозірок

7 грудня 2007, 14:25

Американське видання Empire Magazine опублікувало сексі-рейтинг кінозірок.

Першу десятку Топ-100 найсексуальніших кіноакторів відкриває герой стрічки "300 спартанців" Джерард Батлер. За ним, на 9-ій позиції розташувалася зірка фільмів "Реальне кохання", "Гордість та упередження", "Пірати Карибського моря" і "Доктор Живаго" Кейра Найтлі.

Найгарніший бюст Голлівуду Скарлетт Йохансон посіла 8 місце, а Бред Пітт, якому набридло світити попою, 7. Водночас подружка Джеймса Бонда з "Казино Руаяль" Ева Грін знаходиться на 6-му місці хіт-параду.

Джонні Депп та Джессіка Альба, відповідно, посіли 5-ту і 4-ту сходинки хіт-параду найсексуальніших. Трійку найкращих відкриває найсвіжіший і білявий Джеймс Бонд Деніел Крейг.


На другій позиції опинилася зірка "Леона-кіллера" та "Зоряних воєн" Наталі Портман. А найсексуальнішою серед найсексуальніших стала жінка-воїн і супер-мама Анжеліна Джолі.

При цьому у другу десятку найсексуальніших увійшли Джордж Клуні (11), Холлі Беррі (12), Мерлін Монро (14), Мет Деймон (17), головна героїня "Диявол носить "Прада" Енн Хезевей (18) і Пол Ньюман (19).

Що ж до останньої десятки сексі-топу, то вона овіяна духом ретро. Так, на 90-ій позиції опинилася Клеопатра Елізабет Тейлор, на 92 – французька кінодіва Катрін Деньов, на 95 – трагічно загиблий Джеймс Дін, а на 98 – легенда французького кінематографу Бріджит Бардо.

Фото Empire Magazine

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів