П‘яний Федір Бондарчук пошкодив кінцівку

13 грудня 2007, 11:28

Популярний російський режисер Федор Бондарчук днями вразив пресу і лікарів.

Один з творців військового блокбастеру "Дев‘ята рота" вирішив наслідувати персонажа Юрія Нікітіна з стрічки "Діамантова рука".

Бондарчук послизнувся, впав, а коли прийшов до тями – гіпс. А все це в результаті спроби дістатися на борт літака у нетверезому стані, пише "Твой день".

Бондарчук одержав перелом лівої стопи, упавши з трапа літака в одному з московських аеропортів.


Однак примітно, що Федір так і не зрозумів у той момент, що ж з ним трапилося, тому що був напідпитку.

А як гламурненько все починалося! Режисер почав відзначати новорічні свята заздалегідь у компанії своїх друзів ще на початку грудня. Вечірки, ресторани, нічні клуби...

У якийсь момент Бондарчуку спало на думку розвіятися від московської суєти за кордоном. От режисер і придбав авіаквиток до Мілану.

Піднімаючись по трапу літака, він похитнувся і звалився вниз по сходинках. Бортпровідниці та інші пасажири прийшли в жах. Здавалося б, після такого "польоту" будь-яка нормальна людина кісток не збере. А Федір якось і не помітив нічого.

Більш-менш до тями Бондарчук прийшов у кабінеті хірурга, де йому констатували перелом стопи. Та замість того щоб сидіти вдома і дотримуватися лікарняного режиму, Федір освоїв милиці і знову відправився на світські тусовки.

"Зі мною все нормально", - повідомив він по телефону і додав, що гіпс йому знімуть уже 15 грудня.

Фото "Твоего дня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів