Джоді Фостер оголосила, що вона лесбіянка

13 грудня 2007, 13:22

Голлівудська зірка Джоді Фостер вперше привселюдно визнала свою нетрадиційну сексуальну приналежність, повідомляє www.stuff.co.nz.

Трапилося це на церемонії нагородження Women in Entertainment в готелі Beverly Hills минулого тижня. Там зірці "Мовчання ягнят" вручали нагороду Sherry Lansing Leadership Award за досягнення висот в індустрії розваг.

Тоді, отримуючи нагороду, привселюдно Джоді Фостер подякувала своїй коханці.

"Я хотіла б подякувати моїй красунечці Сідні, яка підтримує мене і в горі, і в радості", - сказала акторка.


Фостер вперше привселюдно згадала про свої стосунки із продюсером Сідні Бернард, її коханку вже протягом 15 років.

Під час своєї промови на щорічній церемонії власниця двох "Оскарів" також зізналася, що вона "не дуже усвідомлює, що зараз робить".

"Я почуваюся вразливою, невпевненою, б‘юся над тим, щоб все це якось уявити. Я не почуваюся сильною, я відчуваю, що не дуже усвідомлюю, що роблю", - сказала Джоді.

Відомо, що Фостер та її коханка Сідні познайомилися у 1993 році на зйомках фільму "Соммерсбі". Відтоді у пари з‘явилося двоє дітей, яких народили Джоді. 9-річного Чарльза та 6-річного Кіта коханки виховують у своєму маєтку в Малібу.

Що ж до батька дітей голлівудської зірки, за плітками, зачатті хлопців взяв участь її старий приятель по Єльскому універу, гомосексуаліст і екс-однокурсник акторки.

Фото з сайту http://www.stuff.co.nz

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів