Топ-10 голлівудських бабіїв

17 грудня 2007, 15:54

Інтрижки та романи знаменитостей давно вже стали предметом цікавості та обговорення публіки. Нещодавно було складено черговий Топ-10 голлівудських красунчиків-ловеласів, повідомляють "Сутки".

Десятку бабіїв відкриває американський музикант та фронтмен гурту "The Whitestarr" Циско Едлер, який протягом цього року був помічений в компанії лише трьох відомих дівчат.

За ним на 9-ій сходинці розташувався один із перших красунчиків Голівуду Джуд Лоу, який крутив романи із Ліндсей Лохан та Камерон Діас.

Восьмим та сьомим у Топ-10 стали актори Хіт Леджер та Оуен Уілсон. Серед їхніх жінок цього року побували Кейт Хадсон, Ле Колл, Хелена Крістенсен та Джессіка Сімпсон.


До любовних тенет ілюзіоніста Кріса Ейнджела потрапили Періс Хілтон, Брітні Спірс та Камерон Діас. Завдяки чому він посів в цьому рейтингу 6-ту сходинку.

Насправді зіркову "колекцію" коханок зібрали музиканти Джеймс Блант (5-е місце) та Джон Майер (4-е місце). Перед ними не встояли такі голлівудські діви, як Камерон Діас, Джессіка Сімпсон, Пенелопа Крус, Ліндсей Лохан.

Бронзову медаль за свої сексуальні пригоди в 2007 році отримала зірка американського футболу, захисник команди "Dallas Cowboys" Тоні Ромо, який крутився навколо Джессіки Сімпсон, Софії Буш, Керрі Андервуд та був помічений разом з Брітні Спірс.

Герой стрічки "Чорна Орхідея" Джош Харнетт завдяки колекції з п’яти дівчат посів друге місце. Цього року він мав стосунки з скексі-долл Голівуда Скарлет Йохансон, моделлю Хеленою Крістенсен, та й без Пенелопи Крус тут не обійшлося.

А от найохочішим до жіночих пестощів став улюбленець мільйонів жінок, зірка "Піратів карибського моря" та "Елізабеттаун" Орландо Блум.

В 2007-му красунчика застукали аж із сімома знаменитостями, включаючи іспанку Пенелопу Крус, блискучу Уму Турман та тендітну Дженніфер Еністон. Звичайно, що для кожної з них він був "лише другом".

Фото photo.peoples.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів