Найбільш шокуючі події 2007 року

21 грудня 2007, 13:04

Журнал "People" опублікував підбірку подій, які найбільше шокували публіку в 2007 році.

Однією з найрезонансніших подій року стала смерть 39-річної актриси та моделі Анни Ніколь Сміт, яку знайшли мертвою в номері готелю.


Після її смерті ЗМІ всього світу активно обговорювали причину цієї події. Одразу пішли чутки, що зірку, а також і її сина, який помер минулого року, вбили.

Але медекспертиза показала, що Анна Ніколь померла в результаті передозування знеболюючими та снодійними засобами.

Шокувала публіку й американська поп-діва Брітні Спірс - своєю екстравагантною зачіскою, точніше її відсутністю.

В лютому співачка завітала до перукарні в Лос-Анджелесі та попросила поголити собі голову. Одразу після цього Брітні відвідала тату-салон, де зробила собі два татуювання: одне на стегні, інше – на зап’ястку.

Пізніше джерела повідомляли, що такими вчинками скандальна тусовщиця рятувалася від депресії після смерті від раку її тітки.

Багато галасу серед публіки та ЗМІ здійняла і світська левиця Періс Хілтон, коли потрапила на 23 дні до в’язниці за нетверезе керування автомобілем.

Ще однією голосною подією став гомофобний скандал із зіркою серіалу "Анатомія Грей" Ісайею Вашингтоном.

Прямо на знімальному майданчику актор назвав свого колегу та партнера по серіалу Т.Р. Найта "підором" через його нетрадиційну сексуальну орієнтацію.

Оскільки ніяких публічних вибачень Вашингтон Найту не приніс, скандал ще більше розпалився на церемонії вручення "Золотих глобусів", в результаті чого неввічливий актор залишився без роботи.

Фото з сайтів spongebob.kz та www.people.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів