Маша Распутіна віддубасила Малахова

10 січня 2008, 19:00

Нещодавно російська співачка Маша Распутіна добряче поколотила телеведучого Андрія Малахова.

Це вже не перший серйозний скандал між старими друзями. Так, кілька років тому ведучий мав необережність запросити Машу на своє ток-шоу, не попередивши, що в залі знаходиться екс-чоловік співачки.

Розлючена таким "обломом", Распутіна два роки навіть не віталася з Андрієм. Проте нещодавно крига між знаменитостями почала танути. Цінуючи цю ніжну та хитку дружбу, шоумен хотів скріпити її спільною піснею в рамках проекту "Дві зірки".

Співпрацюючи з Малаховим у студії, темпераментна сибірячка з перших же днів дозволяла собі підняти руку чи образити ведучого.


Але найяскравіший інцидент трапився вже після зйомок "Двох Зірок". Почалося все із дрібнички: балакун російського ТВ змусив співачку чекати на себе у студії.

Той факт, що Андрій затримався на півгодини, мав ефект атомної бомби. Мов розлючена фурія, Распутіна вилетіла з гримерки, викрикуючи різні образи та лайки. Аж тут їй на шляху трапився сам Малахов...

Підбігши до телеведучого, Маша почала дубасити його кулаками по всіх частинах тіла, залишивши кілька синців.

Відповісти оскаженілій дамі Малахов, як справжній джентльмен, не наважився. Чи, може, він просто злякався охоронців співачки, які чатували поруч.

За матеріалами "Газеты по-киевски"

Фото з сайту teleweek.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів