LUCKY - Музичний проект №1 з 2008 року

11 січня 2008, 13:56
LUCKY - не просто яскрава дівчина з голосом, що зачаровує, вона підкорила удачу і зможе подарувати тобі чарівний Lucky touch (дотик удачі).

Звучання її голосу здатне принести задоволення, а музика дає зрозуміти про серйозні плани співачки. Саунд, який нагадує кращі часи Depeche Mode і ліричні пісні в дусі Крістіни Агілери - зможуть визначити статус і не приховають новаторство динамічного стилю Euro Pop.

Вже наприкінці січня дебютний хіт LUCKY "За рекой" з'явиться в ротації провідних теле- і радіостанцій країни. На даний момент подробиці першої відеороботи не розголошуються. Продюсерська компанія Клімась анонсує демонстрацію незабутньої FISH'ки!

Незабаром відбудеться і презентація альбому. Звичайно, усе це плід не тільки таланту й удачі співачки, а ще й кропіткої роботи цілої команди професіоналів.

Кожен звук ретельно відібраний для створення фірмового, індивідуального і неповторного звучання LUCKY. Дебютний альбом співачки поєднає у собі гармонію осмислених хітів, веселих пісень і чарівних ліричних композицій.


"Цей проект - найкраще, що було створено в українському шоу-бізнесі за останні років десять. LUCKY вигідно виділяється на тлі проектів, які створюються за півмісяця (що більше нагадує конвеєр, а не мистецтво), або відверто нафталінових проектів (нічого нового, сучасного)", - із упевненістю заявляє генеральний продюсер проекту Ярослав Клімась.

"Протягом року ми створювали музичний матеріал, провідні звукорежисери наполегливо працювали над кожною піснею, а талановиті стилісти підкреслили індивідуальну красу LUCKY", - додає він.

Залишається тільки дочекатися дебюту LUCKY і випробувати на собі чарівний LUCKY TOUCH.

За матеріалами прес-служби LUCKY

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів