Брітні Спірз позбавили батьківських прав

15 січня 2008, 11:15

Скандальна співачка Брітні Спірз не послухалася ні своїх адвокатів, ні материнського інстинкту і не з'явилася на слухання справи щодо її батьківських прав.

У понеділок поп-зірка з великим запізненням з'явилася у дворі суду, та, побачивши натовп фотографів, "злякалася" і втекла назад до машини, повідомляє "Forbes".

"Відійдіть, мені страшно. Припиніть! Припиніть це! Я хочу повернутися до машини. Просто залиште мене. Пропустіть мене до машини!", - кричала Спірз.


У зв'язку з відсутністю Брітні на слуханні справи, суддя заборонив 26-річній горе-матері бачитися із синами строком до 19 лютого, а, можливо, і до остаточного засідання суду у квітні.

Батько дітей Кевін Федерлайн домагається повної опіки над синами. Проте адвокат музиканта заявив, що, насправді, його клієнт "мріє про той день, коли зможе виховувати дітей разом з їхньою матір'ю".

Сама співачка, схоже, не сильно переймається долею своїх малюків. Материнська драма не перешкодила Брітні за день до суду розважатися у гриль-ресторані з новим бойфрендом та ймовірним нареченим співачки папарацці Еднаном Халібом.

Фото з сайту thestyleguy.wordpress.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів