Козловський фоткався з Брітні Спірз та тікав від Мерілін Монро

15 січня 2008, 13:46

Нещодавно співак Віталій Козловський поділився з "Комсомольською правдою в Україні" враженнями від здійсення своєї дитячої мрії - новорічної подорожі до США.

Американські прогулянки артиста не обійшлися без містики. Так, під час відвідування відомої кіностудії нашого співака переслідувала... Мерілін Монро. А "зірка" Брітні Спірз на алеї слави не хотіла "позувати" для фото.

"Я намагався сфотографувати її багато разів, але кожного разу фото виходило розмитим. І тільки перед від'їздом "зірка" Брітні "зглянулася" і вийшла як треба", - жаліється Віталій.


Андрій таки "приборкав" Брітні Спірз

Але найсильніші враження у молодого виконавця залишилися від знайомства з легендарним музикантом Стіві Вандером, яке відбулося в одному з музичних навчальних закладів Голівуда.

"Це дуже проста і щира людина, у нього дуже сильна енергетика. Я його як побачив, у мене аж серце сильніше забилося", - ділиться враженнями Віталій.

Стіві Вандер змусив серце Козловського битися сильніше

Під час різдвяної подорожі артист встиг побувати не тільки в Голлівуді. Він також відвідав Лос-Анджелес, зустрівся з братом Джулії Робертс, і програв 50 евро у казино в Лас-Вегасі.

З подорожі Віталій привіз не тільки приємні враження, а й сувеніри - статуетки "Оскарів" для рідних та друзів.

"Я із домашнього нагородження влаштував ціле шоу. Були номінації "Кращому другу", "Кращій родині", ми добре повеселилися!", - радіє Козловський.

Фото "Комсомольської правди в Україні"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів