Кіркоров має дивне хобі та читає Донцову

22 січня 2008, 11:27

В нещодавному інтерв'ю "Сегодня" Філіп Кіркоров поділився своїми слабкостями та літературними вподобанням. А також зізнався, що коштує занадто дорого для російського кінематографу.

На думку Кіркорова, режисери просто бояться його високих гонорарів і тому не пропонують ролі у своїх фільмах. "Але, чесно кажучи, якщо проект мене зацікавив, то гроші для мене не головне", - запевнив артист.

"Я обожнюю Дар'ю Донцову, читаю її просто запоєм. У мене життя буває завантажене проблемами настільки, що кращого способу відпочити, отримати задоволення від книги останнім часом не знаю", - розповів епатажний співак.


Найоб'єктивнішим своїм критиком Філя вважає Аллу Борисівну.

"Інші або лижуть одне місце, або просто некомпетентні у своїх судженнях і зовсім мене не цікавлять", - охарактеризував Кіркоров музичних критиків.

А от хобі у співака виявилося доволі нестандартним. Бедросович, за його словами, вже багато років колекціонує ресторанні меню.

"У кожному ресторані прошу на пам'ять, навіть із забігайлівки на стоянці - обов'язково менюшку заберу", - зізнався Філя у своїй маленькій слабкості.

Фото з сайту 2004.novayagazeta.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів