Список найсексуальніших жінок за версією "Playboy"

1 лютого 2008, 17:02

Нещодавно чоловічий журнал "Playboy" склав щорічний рейтинг найсексуальніших жінок.

Топ-25 очолила цього року голлівудська актриса Анджеліна Джолі, яка неодноразово запрошували знятися для обкладинки "Playboy". Проте багатодітна мама та дружина красунчика Бреда Пітта від відвертої фотосесії завжди відмовлялася.

Найсексуальніша жінка минулого року Анджеліна Джолі

На другому місці опинилася голлівудська актриса Скарлетт Йоханссон, якій, до речі, нещодавно запропонували зіграти принцесу Діану.

Наречена Райана Рейнольдса Скарлетт Йоханссон у Топ-25 стала другою

Третьою найсексуальнішою жінкою цього року стала Джессіка Альба, відома за стрічками "Місто гріхів" та "Фантастична четвірка".


Джессіка Альба посіла почесне третє місце

Також до сексі-рейтингу актрис, співачок і моделей потрапили Дженніфер Лав Х`юїт, Аліша Кіс, Камерон Діаз, Бейонсе, Крістіна Агілера та Брітні Спірз.

Не обійшлося також і без офіційного "гарему" власника журналу Х`ю Хефнера - Холлі Медісон, Кендри Уїлкінсон і Бріджит Маркуардт.

А нещодавно підстаркуватий розпусник зізнався, що серйозно закохався в одну зі своїх плей-мейт, 28-річну зірку "Дуже страшного кіно 4" Холлі Медісон.

"Я закохався, і думаю, що наші відносини з Холлі - це навіки. Дружба з двома іншими дівчатами продовжуватиметься до тих пір, поки вони самі потребують цього", - повідомив Хефнер.

За матеріалами newsru.co.il

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів