Скандал: Китай бойкотує Шерон Стоун

28 травня 2008, 16:46

Кінозірка Шерон Стоун викликала хвилю обурення на свою адресу у Китаї, пише "Times".

Це сталося після заяви акторки про те, що нещодавній землетрус, який відбувся у Китаї і позбавив життя понад 67 000 осіб, - це погана карма, покарання за китайську політику у Тибеті.

Шерон Стоун накликала на себе гнів Китаю

Минулого тижня на Канському кінофестивалі Стоун сказала: "Мені не подобається те, як китайці поводяться з тибетцями, оскільки я думаю, що ніхто не повинен бути недобрим по відношенню до когось іншого".


"Я стурбована, що буде з Олімпійськими іграми, тому що вони (китайці) не люб‘язні із Далай Ламою, який є моїм гарним другом. І потім коли трапився цей землетрус і таке інше, я подумала: "Це карма - коли те недобрий і з тобою трапляються погані речі?"

Пекінська "Times" зацитувала фундатора мережі кінотеатрів UME Cineplex, який заявив, що жоден фільм за участю Шерон Стоун не буде показаний у жодному з кінотеатрів UME у Гонконзі і Китаї взагалі.

Найновіші стрічки Стоун, "Рік, коли ми пізнали одне одного" та чотири інші фільми за її участю, відкладені у прокаті до 2010-го року.

Водночас китайська рекламна компанія, яка активно користувалася послугами Стоун для реклами і працює в інтересах будинку Christian Dior, "відхрещується" від акторки.

У більшій частині Пекіну бутіки Dior від вечора вівторка прибирають рекламні плакати із зображенням Шерон Стоун.

Тисячі користувачів Інтернету критикують актрису в режимі онлайн. багато хто оголосив бойкот продукції, з якою нібито асоціюється Шерон Стоун - від Guerlain до Ebel.

Як відомо, у результаті землетрусу 12 травня у Китаї понад 67 000 осіб загинули і понад 20 000 пропали без вісти.

Фото "The Associated Press" , "Reuters" та фото www.blingyourself.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів