Esthetic Education грає для індійських собак

5 лютого 2008, 14:45

Для гурту Esthetic Education, здається, наступає новий творчій етап.

Так, музиканти вже більше місяця відпочивають від київської метушні в орендованому будиночку серед індійського лісу, дають маленькі концерти та подорожують країною, повідомляє "Newsmusic".

А натхнення для нового альбому хлопці шукають на нічному узбережжі океану. Там їхню музику час від часу слухають аборигени чи зграї диких собак.


"Ми всі сидимо на піску, навколо повна темрява, жовтий місяць і величезний океан, який теж слухає. А одного разу нас оточила зграя місцевих собак, вони стали уважно слухати музику, а два собаки вийшли до кола та почали танцювати", - ділиться Юрій Хусточка.

Також хлопці розповіли, що придбали в Індії безліч дивних музичних інструментів, які обов'язково збираються застосувати при записі наступного альбому.

Загалом, музиканти дуже задоволені своєю творчою відпусткою та, очевидно, повертатися на батьківщину найближчим часом не збираються.

До речі, перебування в Індії сильно вплинуло на вокаліста Луї Франка. Так, музикант вирішив позначити початок нового етапу життя новою зачіскою та позбавився своїх фірмових кучерів.

Фото з сайту newsmusic.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів